کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 23 اسفند ماه ، 1388

دانلود عكس|عکس خارجی|عکس ایرانی|عکس عربی|عكس هندي|عکس عاشقانه|اس ام اس|جك: تالار گفتمان

تالار گفتمان سايت تخصصي دانلود عكس :: نمايش موضوعات - اس ام اس و جک های جدید حتما بخونید !!!!

اس ام اس و جک های جدید حتما بخونید !!!!

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان سايت تخصصي دانلود عكس صفحه اول انجمن -> SmS - JoK - Off

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

admin
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
23 اسفند ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 69
امتياز: 430
تشکر کرده: 4
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: مشهد

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 27 آبان ماه ، 1388 03:27:42    موضوع مطلب: اس ام اس و جک های جدید حتما بخونید !!!! پاسخ همراه با اعلان

بزرگترين متهم تاريخ کسي است که نمي دونه قلبش واسه کي مي تپه .
--------------------------------------------------------------------------------
عمريست که ويران شده ام ، ساکت و سرد و پريشان شده ام ، تا تو آيي و مرا دريابي ، من اسير شب طوفان شده ام .
--------------------------------------------------------------------------------
چه کنم تو سلطان جهاني و من درويش خرابات ، تو ارباب وفايي و من نوکر ارباب .
اگر بداني چقدر سخت است ياد بودنت در عمق وحشت نبودنت ، مرا هرگز اينگونه رها نمي کردي .
وقتي کسي به دل نشست ، نشستنش مقدس است ، حتي اگر نبينمش ، همين براي من بس است .
گرچه ما را نکني ياد ولي ما هستيم ، دل به پيامي که نميدي بستيم .
دلم با عشق تو عاشق شد ، تمام لحظه هايم بهترين شد ، ولي بي مهريت کار دلم ساخت ، دل تنهاي من تنهاترين شد .
دوست داشتن هميشه گفتن نيست ، گاه سکوت است و گاه انتظار .
وقتي عاشق مي‌شيم تلاش مي‌کنيم چارديواري آدما رو بشکنيم بريم تو. يادمون ميره، چيزي که عاشقش شديم همون چهارتا ديوار بوده، نه آدم توش .
فردا و ديروز با هم دست به يکي کردند. ديروز با خاطراتش مرا فريب داد فردا با وعده هايش مرا خواب کرد . وقتي چشم گشودم امروز گذشته بود .
مي دوني چرا بين انگشتان دست فاصله هست؟ چون يه روزي يه دستي پيدا مي شه كه اين فاصله رو پر كن .
آنچه کرم ابريشم، تا پايان دنيا مي‌پندارد، در نظر پروانه، اغاز زندگيست .
فرشتگان از خدا پرسيدن: خدايا تو که بشر رو انقدر دوست داري چرا غم را آفريدي ؟ خدا گفت : غم را به خاطر خودم آفريدم چون اين مخلوقه من تا غمگين نباشه به ياد خالقش نمي افته .
اگر كتاب زندگي چاپ دوم مي داشت هرگز نمي گذاشتم كه اينقدر غلط چاپي داشته باشد .
به او گفتم غمگين ترين ترانه را برايم بخوان چشمهايش را بست و آرام آرام گريست .
بجاي دسته گلي که فردا در قبرم نثار مي کني امروز با شاخه گلي کوچک يادم کن به جاي سيل اشکي که فردا بر مزارم مي ريزي امروز با تبسمي شادم کن به جاي متن هاي تسليت که فردا برايم مي نويسي امروز با يک پيغام کوچک خوشحالم کن من امروز به تو نياز دارم نه فردا.
بعضي كلمات همانند سكه بر اثر زيادي استعمال ساييده مي‌شوند و نقش و نگارشان محو مي‌شود، آزادي هم يكي از اين كلمات است.
مثل خردمندان فکر کنيد اما با مردم به زبان خودشان حرف بزنيد . «ويليام بولريتس»
اينگونه زندگي کنيم: ساده اما زيبا، مصمم امابي خيال، متواضع اما سربلند، مهربان اما جدي، سبز اما بي ريا، عاشق اما عاقل.
دستم بوي گل مي داد. مرا به جرم گل چيدن گرفتند و محاكمه كردند هيچ كس با خود فكر نكرد كه شايد من گلي كاشته باشم .

آخرين ويرايش توسط admin در تاريخ دوشنبه، 16 آذر ماه ، 1388 02:57:07; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

safaneh
كاربر فعال
كاربر فعال

وضعيت: آفلاين
13 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 69
امتياز: 216
تشکر کرده: 0
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: رشت

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 آبان ماه ، 1388 17:26:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

نگو هرگز خدا حافظ كه از تنهايي بيزارم،ز پيش من نرو هرگز كه من تنها تو را دارم.

دوستي گلي است كه فقط در دلهاي پاك مي رويد و تو مفهوم آن گلي.

آن سوي دلتنگي ها هميشه خدايي هست كه داشتنش جبران همه نداشته هاست.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه AIM شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان سايت تخصصي دانلود عكس صفحه اول انجمن -> SmS - JoK - Off

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت